Log ind her, hvis du har en profil


Husk migGlemt adgangskode ?
Forside Hest & pony Udstyr Undervisning Foder & strøelse Opstaldning Transport & trailer Services & jobs Andet

Quicksøgning

Opret opslag

Ny bruger

Info m.m.


øvet eller erfaren rytter søges


     Kategori:   Hest & pony » Part tilbydesTilbage til oversigt

Navn:molly
Race:Fjordhest
Køn:Hoppe
Farve:Gul
Alder:7 år
Stangmål:146 cm
Brugsegenskaber for hesten
Dressur:LC
Trafik:Komplet
Temperament:Rolig

Supplerende tekst

hej.
Da Molly skal flytte til Jordrup (ved Lunderskov og Kolding) søger hun en ny rytter der vil ride hende 2 - 3 gange i ugen.
Hun er en dejlig 7 års hoppe, der har et hjerte af guld.
Hvor meget dressur hun kan er jeg ikke helt klar over da jeg kun selv er ved at lære det, men har selv reddet et LC program på hende.
I spring ved jeg heller ikke rigtigt hvordan med programmer da jeg selv kun har hyggesprunget, men er sikker på hun sagtens ville kunne gå programmer vis du har mod på at træne hende op i det vis ikke hun kan.
Jeg har haft hende med til ringeridning i sommers, så det kan hun med sikkerhed.
Hun elsker at komme på en tur ud fra banen og jeg plejer at tage en skridttur ud når jeg skridter hende af vis ikke det er for mørkt eller vejret er dårligt.
Ellers er hun en fantastisk hest at ride på som dog godt kan finde på at forsøge på at få lov til at bestemme lidt en gang imellem, men ikke noget der er et større problem.
Vil ikke skrive så meget om hende her inde, for synes det er bedre man selv danner sine egne meninger om hende, men det er helt sikkert at hun er en hest der har hovedet og hjertet med sig og det bedste sind.
Hun kommer til at stå i en stald hvor der både er ridebane og ridehus.
Omkostningerne ved parten på hende, kommer til at lyde på 50% smed + sko (da hun har sko på, men ikke smed hver måned), lidt til dyrlæge vis der skulle komme en dyrere regning som ikke forventes (self. ikke vacciner, ormekur el. lign.) og så 50 kr. i mdr. til foder. opstaldningen tager jeg selv, hvor forbrug af banerne indgår, så de koster ikke noget.
Hvis i er interesseret så skriv endelig på min mobil: 71703164 hvor i også kan stille mig spørgsmål vis der skulle være nogle.

Pris: 50 DKK

Kontaktoplysninger

E-mail:Send e-mail
Mobil:71 70 31 64
Sælger:majbritt
6064 Jordrup
Postnr/by:6064 Jordrup
kort