Log ind her, hvis du har en profil


Husk migGlemt adgangskode ?
Forside Hest & pony Udstyr Undervisning Foder & strøelse Opstaldning Transport & trailer Services & jobs Andet

Quicksøgning

Opret opslag

Ny bruger

Info m.m.


Part søges til unghest


     Kategori:   Hest & pony » Part tilbydesTilbage til oversigt


Navn:Jolie
Race:Varmblod
Køn:Hoppe
Farve:Brun
Alder:3 år
Stangmål:168 cm
Brugsegenskaber for hesten
Trafik:Nogenlunde
Temperament:Rolig

Supplerende tekst

Hej alle :)

Jeg søger en part til min smukke prinsesse Jolie. Hun er en 3,5 års dansk varmblods hoppe. Hun er en god og fornuftig hest (det er hesteviskeren Shanes vurdering af hende). Hun er netop påbegyndt tilridning. Hun har et roligt og nysgerrigt sind - og vil meget gerne arbejde og svare rigtig fint på alt, hvad man udsætter hende for. Hun er meget ædel og har en super fed gang i alle tre gangarter. Personligt er jeg mest selv til spring og skovture, så det gør ikke noget hvis du interessere dig for dressur.
Jeg forventer af en part, at du har haft med unghest at gøre før og at du ikke er bange for at hjælpe til med tilridningen. Samt at du har lyst til knytte bånd med Jolie i form af at strigle hende mm.
Parten er gratis, mod at du hjælper lidt til i stalden. Du vil få en fast ugentlig dag, hvor du skal sørge for at give hø og wrap til Jolie + tre andre heste, desuden skal du hjælpe på stalddag, som er hver 2. mandag, min en gang om måneden, samt en weekend om måneden.
Der hvor hun står, er der pusleplads, ridehal, ridebane og springbane, samt Villa Gallinaskoven og gode muligheder for fede rideture i det fri.
Hvis man ønsker at ride i skoven kræver det dog et skovkort, lige som det kræver et fertilitetskort (ca. 350,- pr. mrd), hvis man ønsker at benytte ridehuset om aftenen.

Skriv eller ring for at høre nærmere.

Mvh. Christiane

Pris: 0 DKK

Kontaktoplysninger

E-mail:Send e-mail
Mobil:22 80 07 87
Sælger:Christiane
4684 Holmegaard
Stald Stettenborg
Postnr/by:4684 Holmegaard
kort